Michael Duut na overwinning op John King: "Dit had ik nodig" (GLORY Collision 3)

Michael Duut na overwinning op John King: "Dit had ik nodig" (GLORY Collision 3)

Michael Duut is blij met de overwinning tegen John King, in het eerste gevecht van de GLORY Collision 3. Hij is blij met zijn overwinning: "Ik had het op de tegenstander afgestemd. Ik ben er wel heel blij mee, ik had het echt even nodig."

<em>Michael Duut</em> na overwinning op John King: &quot;Dit had ik nodig&quot; (<em>GLORY Collision 3</em>) Michael Duut is blij met de overwinning tegen John King, in het eerste gevecht van de GLORY Collision 3. Hij is blij met zijn overwinning: "Ik had het op de tegenstander afgestemd. Ik ben er wel heel blij mee, ik had het echt even nodig." Bekijk het interview van GLORY Collision 3 hierboven. Bekijk ook Zien: Benjamin Adegbuyi verliest gevecht van Antonio Plazibat (video) Bekijk deze video » Zien: Gökhan Saki wint spectaculair duel van James McSweeney (video) Bekijk deze video »
Sport :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk het interview van GLORY Collision 3 hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Michael Duut na overwinning op John King: "Dit had ik nodig" (GLORY Collision 3) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV