Video: Komt er een Ali Bouali seizoen 2 over "alles wat wel gelukt is in m'n leven"?

Video: Komt er een Ali Bouali seizoen 2 over "alles wat wel gelukt is in m'n leven"?

Ali B heeft deze maand zijn documentaire Ali Bouali gelanceerd. De docu is te zien op Videoland. Tijdens de persdag zijn veel beelden geschoten. Videoland deelt ze op Instagram en aan het einde van de persvideo horen we Ali B over een tweede seizoen praten: "Er komt een seizoen twee van alles wat wel gelukt is in mijn leven." Bekijk de video hieronder.

Video: Komt er een <em>Ali Bouali</em> seizoen 2 over &quot;alles wat wel gelukt is in m'n leven&quot;? Ali B heeft deze maand zijn documentaire Ali Bouali gelanceerd. De docu is te zien op Videoland. Tijdens de persdag zijn veel beelden geschoten. Videoland deelt ze op Instagram en aan het einde van de persvideo horen we Ali B over een tweede seizoen praten: "Er komt een seizoen twee van alles wat wel gelukt is in mijn leven." Bekijk de video hieronder. Bekijk ook Heftig verhaal Ali B bij Jinek: zijn vader doodde hem bijna door gas aan te laten staan Bekijk deze video » Video: Breghje wil haar man Ali B graag meer thuis (Ali Bouali) Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Komt er een Ali Bouali seizoen 2 over "alles wat wel gelukt is in m'n leven"? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV