Hilarische beelden achter de schermen bij De Dating Quiz

Hilarische beelden achter de schermen bij De Dating Quiz

Vanavond is De Dating Quiz weer te zien bij SBS6. De singles die meedoen aan de De Dating Quiz kunnen geld winnen en een nieuwe liefde. Zo omschrijft koppelaar Linda de Mol dit nieuwe programma waarin singles eerst samen als quizmaatjes tegen andere koppels strijden.

Hilarisch
Bekijk hieronder een hilarisch fragment met beelden waarin de kandidaten geblinddoekt naar hun plekje worden geleid. Het heet niet voor niets De Dating Quiz. Er zullen vast wat misstappen zijn gemaakt tijdens het geblinddoekt lopen, hopelijk worden deze niet gemaakt in de liefde.

De Dating Quiz is elke zondag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De Dating Quiz terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Hilarische beelden achter de schermen bij <em>De Dating Quiz</em> Vanavond is De Dating Quiz weer te zien bij SBS6. De singles die meedoen aan de De Dating Quiz kunnen geld winnen en een nieuwe liefde. Zo omschrijft koppelaar Linda de Mol dit nieuwe programma waarin singles eerst samen als quizmaatjes tegen andere koppels strijden. HilarischBekijk hieronder een hilarisch fragment met beelden waarin de kandidaten geblinddoekt naar hun plekje worden geleid. Het heet niet voor niets De Dating Quiz. Er zullen vast wat misstappen zijn gemaakt tijdens het geblinddoekt lopen, hopelijk worden deze niet gemaakt in de liefde. De Dating Quiz is elke zondag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De Dating Quiz terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook De Dating Quiz: Frank wil meteen met Annette trouwen (video) Bekijk deze video » De Dating Quiz: ‘Koningin van slechte dates’ begint al meteen over kinderen Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hilarische beelden achter de schermen bij De Dating Quiz of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV