Opnieuw post in Expeditie Robinson: "Ik hoop een Indische rijsttafel" (video)

Opnieuw post in Expeditie Robinson: "Ik hoop een Indische rijsttafel" (video)

Post-momenten zijn altijd spannend in Expeditie Robinson, want wat zal er dit keer in de brief staan: "Ik hoop dat dit een schatkaart is met aan het einde een kruisje bij een Indische rijsttafel", zegt een van de hongerige kandidaten. Bekijk de promo voor zondag 24 oktober hieronder.

Expeditie Robinson is elke donderdag om 20.30 uur en elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Opnieuw <em>post</em> in <em>Expeditie Robinson</em>: &quot;Ik hoop een Indische rijsttafel&quot; (video) Post-momenten zijn altijd spannend in Expeditie Robinson, want wat zal er dit keer in de brief staan: "Ik hoop dat dit een schatkaart is met aan het einde een kruisje bij een Indische rijsttafel", zegt een van de hongerige kandidaten. Bekijk de promo voor zondag 24 oktober hieronder. Expeditie Robinson is elke donderdag om 20.30 uur en elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Sander Lantinga kibbelt met zwangere vrouw: "Ik word doodmoe van jou" Bekijk deze video » Expeditie Robinson: Wietze de Jager had liever pizza shoarma dan immuniteit Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opnieuw post in Expeditie Robinson: "Ik hoop een Indische rijsttafel" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV