Toegetakelde Rico Verhoeven blikt terug op gevecht Jamal Ben Saddik: "Dubbel gevoel"

Toegetakelde Rico Verhoeven blikt terug op gevecht Jamal Ben Saddik: "Dubbel gevoel"

Rico Verhoeven liet gisteren tijdens GLORY Collision 3 nog maar weer eens zien wie er nu eigenlijk de heavyweight kickboxing-koning is in de ring. In een uitverkocht GelreDome versloeg hij zijn Belgische rivaal Jamal Ben Saddik. Bij RTL Boulevard blikt Rico Verhoeven terug op zijn partij van gisteren.

Tekst gaat verder onder de video.

Toegetakelde <em>Rico Verhoeven</em> blikt terug op gevecht <em>Jamal Ben Saddik</em>: &quot;Dubbel gevoel&quot; Rico Verhoeven liet gisteren tijdens GLORY Collision 3 nog maar weer eens zien wie er nu eigenlijk de heavyweight kickboxing-koning is in de ring. In een uitverkocht GelreDome versloeg hij zijn Belgische rivaal Jamal Ben Saddik. Bij RTL Boulevard blikt Rico Verhoeven terug op zijn partij van gisteren. Tekst gaat verder onder de video. Dubbel gevoelVerhoeven is uiteraard blij dat hij voor de tiende keer zijn titel heeft kunnen verdedigen. Toch houdt de The King of Kickboxing een dubbel gevoel over aan zijn overwinning: "Ik ben altijd heel kritisch, dan blijft het wel lastig als iedereen zo euforisch is." In de tweede ronde liep Verhoeven een flinke hoofdwond op, toch heeft hij de partij weten te winnen. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.
TV :
Toegetakelde Rico Verhoeven blikt terug op gevecht Jamal Ben Saddik: "Dubbel gevoel"

Dubbel gevoel
Verhoeven is uiteraard blij dat hij voor de tiende keer zijn titel heeft kunnen verdedigen. Toch houdt de The King of Kickboxing een dubbel gevoel over aan zijn overwinning: "Ik ben altijd heel kritisch, dan blijft het wel lastig als iedereen zo euforisch is." In de tweede ronde liep Verhoeven een flinke hoofdwond op, toch heeft hij de partij weten te winnen.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Toegetakelde Rico Verhoeven blikt terug op gevecht Jamal Ben Saddik: "Dubbel gevoel" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV