Rob Geus openhartig over gijzeling in autobiografie: "Waren heftige momenten"

Rob Geus openhartig over gijzeling in autobiografie: "Waren heftige momenten"

Rob Geus is in heel Nederland bekend door zijn verfijnde smaak voor netheid en zijn befaamde quotes. Zijn kookkunsten vallen bij 'Expeditie Robinson' niet bij iedereen even lekker. En ook in het programma waar hij bekend mee werd, 'De Smaakpolitie', konden veel mensen hem niet pruimen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Rob Geus</em> openhartig over <em>gijzeling</em> in autobiografie: &quot;Waren heftige momenten&quot; Rob Geus is in heel Nederland bekend door zijn verfijnde smaak voor netheid en zijn befaamde quotes. Zijn kookkunsten vallen bij 'Expeditie Robinson' niet bij iedereen even lekker. En ook in het programma waar hij bekend mee werd, 'De Smaakpolitie', konden veel mensen hem niet pruimen. Tekst gaat verder onder de video. GijzelingAl deze ervaringen heeft de 50-jarige Geus opgeschreven in zijn autobiografie 'De Echte Geus'. Rob is in zijn leven twee keer bijna gegijzeld geweest en dat weet niet iedereen: "Het waren heftige momenten, het is in Spanje en in Nederland gebeurd." Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.
TV :
Rob Geus openhartig over gijzeling in autobiografie: "Waren heftige momenten"

Gijzeling
Al deze ervaringen heeft de 50-jarige Geus opgeschreven in zijn autobiografie 'De Echte Geus'. Rob is in zijn leven twee keer bijna gegijzeld geweest en dat weet niet iedereen: "Het waren heftige momenten, het is in Spanje en in Nederland gebeurd."

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Rob Geus openhartig over gijzeling in autobiografie: "Waren heftige momenten" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV