Wie kent Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Wie kent Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Wie kent Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het nieuwe programma Wie kent Nederland? schatten twee vaste teams in wat de gemiddelde Nederlander denkt, doet en voelt. Elke zondag om 21:30 uur op SBS6. TeamsOnder leiding van Wendy van Dijk speelt het team met Britt Dekker, Najib Amhali en Kees Tol tegen het team van Rob Kemps, Leo Alkemade en Leonie ter Braak. Het doel van de teams is simpel: zoveel mogelijk publieksleden verzamelen om de finale mee te spelen. EigenschappenDe teams spelen spellen die gaan over de gewoontes, gedragingen en eigenschappen van de gemiddelde Nederlander. Ze krijgen de tijd om hun eigen mening, inschatting en hun persoonlijke belevenissen te laten horen - en dat doen ze dan ook. Luid en duidelijk. Zien: Dochter Wendy van Dijk gaat los tijdens De Dansmarathon Bekijk deze video » LuckyTV: John de Mol probeert als frontman (Squid Game) Ushi En Van Dijk te verkopen Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In het nieuwe programma Wie kent Nederland? schatten twee vaste teams in wat de gemiddelde Nederlander denkt, doet en voelt. Elke zondag om 21:30 uur op SBS6.

Teams
Onder leiding van Wendy van Dijk speelt het team met Britt Dekker, Najib Amhali en Kees Tol tegen het team van Rob Kemps, Leo Alkemade en Leonie ter Braak. Het doel van de teams is simpel: zoveel mogelijk publieksleden verzamelen om de finale mee te spelen.

Eigenschappen
De teams spelen spellen die gaan over de gewoontes, gedragingen en eigenschappen van de gemiddelde Nederlander. Ze krijgen de tijd om hun eigen mening, inschatting en hun persoonlijke belevenissen te laten horen - en dat doen ze dan ook. Luid en duidelijk.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Wie kent Nederland?

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wie kent Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV