Special De wereld van morgen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Special De wereld van morgen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Special De wereld van morgen gemist? Bekijk hier de hele uitzending In De wereld van morgen gaan Karsu, Nick Schilder en Hila Noorzai op zoek naar de technische innovaties die ons vooruit helpen op het gebied van wonen, eten en reizen. WoningnoodZe gaan op naar naar antwoorden op vragen als: wat eten we in de toekomst als alternatief voor vlees en zuivel? Lukt het om de woningnood op te lossen zonder extra stikstofuitstoot? En hoe komen we schoner van A naar B? InnovatieprijsOok wordt in het programma de winnaar van de Nederlandse Innovatieprijs bekendgemaakt. De wereld van morgen wordt uitgezonden in het kader van de Nationale Klimaatweek. Innovaties: Zangeres Karsu duikt in de 'eiwittransitie', waarbij er in plaats van dierlijk eiwit steeds meer plantaardige alternatieven worden ontwikkeld. Artiest Nick Schilder kijkt zijn ogen uit in het 'ecodorp' Boekel, waar een gigantische accu is gevuld met een afvalproduct uit de staalindustrie. Tv-presentarice Hila Noorzai bezoekt een bouwbedrijf dat zelf op zoek gaat naar de zuinigste bouwmethodes en de schoonste bouwmaterialen. Video: in de toekomst met een heliumballon naar de ruimte? Bekijk deze video » Video: op Mars leven, hoe ziet dat eruit? Bekijk deze video » Khalid & Sophie gemist? Binnenkort wordt er rijst geteeld in Friesland Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In De wereld van morgen gaan Karsu, Nick Schilder en Hila Noorzai op zoek naar de technische innovaties die ons vooruit helpen op het gebied van wonen, eten en reizen.

Woningnood
Ze gaan op naar naar antwoorden op vragen als: wat eten we in de toekomst als alternatief voor vlees en zuivel? Lukt het om de woningnood op te lossen zonder extra stikstofuitstoot? En hoe komen we schoner van A naar B?

Innovatieprijs
Ook wordt in het programma de winnaar van de Nederlandse Innovatieprijs bekendgemaakt. De wereld van morgen wordt uitgezonden in het kader van de Nationale Klimaatweek.

Innovaties:

  • Zangeres Karsu duikt in de 'eiwittransitie', waarbij er in plaats van dierlijk eiwit steeds meer plantaardige alternatieven worden ontwikkeld.
  • Artiest Nick Schilder kijkt zijn ogen uit in het 'ecodorp' Boekel, waar een gigantische accu is gevuld met een afvalproduct uit de staalindustrie.
  • Tv-presentarice Hila Noorzai bezoekt een bouwbedrijf dat zelf op zoek gaat naar de zuinigste bouwmethodes en de schoonste bouwmaterialen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Wereld van Morgen

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Special De wereld van morgen gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV