Docu Alleen met Jenever gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Alleen met Jenever gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Alleen met Jenever gemist? Bekijk hier de hele uitzending In zijn appartement, tussen stapels post, afval en met niets anders in huis dan eieren en flessen jenever, werd het lichaam van Kelly's vader gevonden. Hij lag al weken alleen. Vier jaar later zit Kelly (31) nog steeds met vragen over haar vader en zijn tragische relatie met alcohol. ZakenmanHoe kon het leven van deze ooit vrolijke, succesvolle zakenman eindigen in een vervuilde, troosteloze flat? AppartementSamen met haar zussen reconstrueert Kelly het appartement waarin haar vader stierf en gaat daar in gesprek met mensen die hem kenden. WegglippenEen aangrijpend verhaal over het wegglippen van een dierbare, machteloosheid van naasten en verslaving als sluipmoordenaar. Bert in B&B Vol Liefde: "Heb vannacht veel gezopen, kun je morgen terugkomen?" Bekijk deze video » Video: Danny Vera vertelt openhartig over zijn rollercoaster-leven Bekijk deze video » Zien: Najib Amhali wil taboe doorbreken met eigen afickkliniek Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In zijn appartement, tussen stapels post, afval en met niets anders in huis dan eieren en flessen jenever, werd het lichaam van Kelly's vader gevonden. Hij lag al weken alleen. Vier jaar later zit Kelly (31) nog steeds met vragen over haar vader en zijn tragische relatie met alcohol.

Zakenman
Hoe kon het leven van deze ooit vrolijke, succesvolle zakenman eindigen in een vervuilde, troosteloze flat?

Appartement
Samen met haar zussen reconstrueert Kelly het appartement waarin haar vader stierf en gaat daar in gesprek met mensen die hem kenden.

Wegglippen
Een aangrijpend verhaal over het wegglippen van een dierbare, machteloosheid van naasten en verslaving als sluipmoordenaar.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Docu Alleen met Jenever gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV