Slotaflevering Anna's brains gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slotaflevering Anna's brains gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slotaflevering Anna's brains gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de laatste aflevering van Anna's brains vraagt acteur André Dongelmans zich af of hij een keer een echte actieheld kan worden. Iemand die de wereld kan redden. Daarvoor maken Anna Gimbrère en haar brains een speciale uitrusting met gadgets. KennisAnna spreekt wetenschapsjournalist George van Hal die helemaal thuis is in films. 'Interstellar' blijkt de wetenschap aan nieuwe kennis geholpen te hebben. ExplosiefUiteindelijk is een speciale, explosieve actiescène opgezet waarin André Dongelmans tot superactieheld wordt omgetoverd. ReddenHet is de vraag of de uitrusting goed genoeg is om een eerste stap te nemen om Anna te redden of dat het voorlopig toch nog alleen fictie blijft. Blockbuster Tenet nu te zien in de bios: bekijk exclusieve backstage-beelden Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In de laatste aflevering van Anna's brains vraagt acteur André Dongelmans zich af of hij een keer een echte actieheld kan worden. Iemand die de wereld kan redden. Daarvoor maken Anna Gimbrère en haar brains een speciale uitrusting met gadgets.

Kennis
Anna spreekt wetenschapsjournalist George van Hal die helemaal thuis is in films. 'Interstellar' blijkt de wetenschap aan nieuwe kennis geholpen te hebben.

Explosief
Uiteindelijk is een speciale, explosieve actiescène opgezet waarin André Dongelmans tot superactieheld wordt omgetoverd.

Redden
Het is de vraag of de uitrusting goed genoeg is om een eerste stap te nemen om Anna te redden of dat het voorlopig toch nog alleen fictie blijft.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Anna's Brains

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering Anna's brains gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV