James Michael Tyler (Gunther) overleden, bekijk zijn laatste interview

James Michael Tyler (Gunther) overleden, bekijk zijn laatste interview

James Michael Tyler is op 59-jarige leeftijd overleden aan prostaatkanker, waar hij al langere tijd aan leed. Voor het grote publiek werd Tyler bekend als Gunther in de serie Friends.

<em>James Michael Tyler</em> (Gunther) overleden, bekijk zijn laatste interview James Michael Tyler is op 59-jarige leeftijd overleden aan prostaatkanker, waar hij al langere tijd aan leed. Voor het grote publiek werd Tyler bekend als Gunther in de serie Friends. The ReunionTyler verscheen in Friends: The Reunion nog via Zoom, waarna hij niet lang daarna mededeelde dat hij aan prostaatkanker leedt. Gunther werd door veel fans ook wel de "zevende Friend" genoemd, omdat hij als eigenaar van het koffiehuis Central Perk veel met alle zes de Friends sprak. Bekijk het laatste interview van James Michael Tyler met Entertainment Tonight hierboven. Bekijk ook Zien: Dit geldbedrag heeft titelsong Friends opgebracht voor The Rembrandts Bekijk deze video » Zien: cast van Friends zingt 'I'll Be There for You' met James Corden Bekijk deze video » Video: Friends-sterren Jennifer Aniston en David Schwimmer aan het daten Bekijk deze video »
Nieuws :
James Michael Tyler (Gunther) overleden, bekijk zijn laatste interview

The Reunion
Tyler verscheen in Friends: The Reunion nog via Zoom, waarna hij niet lang daarna mededeelde dat hij aan prostaatkanker leedt. Gunther werd door veel fans ook wel de "zevende Friend" genoemd, omdat hij als eigenaar van het koffiehuis Central Perk veel met alle zes de Friends sprak.

Bekijk het laatste interview van James Michael Tyler met Entertainment Tonight hierboven.

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV