Expeditie Robinson: zenuwslopende balkproef kent verrassende winnaar (video)

Expeditie Robinson: zenuwslopende balkproef kent verrassende winnaar (video)

<em>Expeditie Robinson</em>: zenuwslopende balkproef kent verrassende winnaar (video) De ergste nachtmerrie van Rob Geus kwam gisteravond weer uit in Expeditie Robinson: er stond opnieuw een fameuze balkproef op het programma. Gelukkig deed John de Bever dit keer ook mee, want die viel als eerste van de balk - waardoor zijn Expeditie ten einde kwam. De vraag is echter: wie wint de proef, en verdient daarmee een extra stem in het individuele deel van de Expeditie? De winnaar is verrassend te noemen. Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven. Expeditie Robinson is elke donderdag om 20.30 uur en elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Opnieuw post in Expeditie Robinson: "Ik hoop een Indische rijsttafel" (video) Bekijk deze video » John de Bever in shock door verloren kilo's: "Dat is niet best" (video) Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
Expeditie Robinson: zenuwslopende balkproef kent verrassende winnaar (video)

De ergste nachtmerrie van Rob Geus kwam gisteravond weer uit in Expeditie Robinson: er stond opnieuw een fameuze balkproef op het programma. Gelukkig deed John de Bever dit keer ook mee, want die viel als eerste van de balk - waardoor zijn Expeditie ten einde kwam. De vraag is echter: wie wint de proef, en verdient daarmee een extra stem in het individuele deel van de Expeditie? De winnaar is verrassend te noemen.

Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven.

Expeditie Robinson is elke donderdag om 20.30 uur en elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Expeditie Robinson: zenuwslopende balkproef kent verrassende winnaar (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV