John de Bever in shock door verloren kilo's: "Dat is niet best" (video)

John de Bever in shock door verloren kilo's: "Dat is niet best" (video)

Was John de Bever een publiekslieveling of niet? Tijdens Expeditie Robinson was het een kwestie van "love him or hate him": de één kon hard lachen om zijn lompe opmerkingen, de ander vond ze juist ongepast. Gisteren kwam er een einde aan de Expeditie van John en hij ging meteen op de weegschaal staan...

Lees verder onder de video.

<em>John de Bever</em> in shock door verloren kilo's: &quot;Dat is niet best&quot; (video) Was John de Bever een publiekslieveling of niet? Tijdens Expeditie Robinson was het een kwestie van "love him or hate him": de één kon hard lachen om zijn lompe opmerkingen, de ander vond ze juist ongepast. Gisteren kwam er een einde aan de Expeditie van John en hij ging meteen op de weegschaal staan... Lees verder onder de video. "Dat is niet best"Voor de start van de Expeditie woog John 83 kilo en hij is benieuwd hoeveel daar nu nog van over is. Als de weegschaal 73 kilo aangeeft, is hij in shock: "Dat is niet best, is die weegschaal wel goed?" In zeventien dagen is John dus tien kilo verloren. Daar is maar één oplossing voor: snel wat lekkers eten op een zonnig terras. En dat is precies wat hij gaat doen. Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven. Expeditie Robinson is elke donderdag om 20.30 uur en elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Alle irritaties tussen Rob Geus en John de Bever tijdens Expeditie Robinson op een rij Bekijk deze video » John de Bever over zijn realityprogramma: "Ze leren de lieve John kennen" (video) Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
John de Bever in shock door verloren kilo's: "Dat is niet best" (video)

"Dat is niet best"
Voor de start van de Expeditie woog John 83 kilo en hij is benieuwd hoeveel daar nu nog van over is. Als de weegschaal 73 kilo aangeeft, is hij in shock: "Dat is niet best, is die weegschaal wel goed?" In zeventien dagen is John dus tien kilo verloren. Daar is maar één oplossing voor: snel wat lekkers eten op een zonnig terras. En dat is precies wat hij gaat doen.

Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven.

Expeditie Robinson is elke donderdag om 20.30 uur en elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op John de Bever in shock door verloren kilo's: "Dat is niet best" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV