Zien: Ronald Koeman aangevallen door woedende FC Barcelona-fans bij Camp Nou

Zien: Ronald Koeman aangevallen door woedende FC Barcelona-fans bij Camp Nou

De situatie van Ronald Koeman bij FC Barcelona wordt met de dag schrijnender. Na de nederlaag in de Clásico tegen Real Madrid, zondag, werd Koeman in zijn auto aangevallen door tientallen fans bij stadion Camp Nou.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Ronald Koeman</em> aangevallen door woedende <em>FC Barcelona</em>-fans bij Camp Nou De situatie van Ronald Koeman bij FC Barcelona wordt met de dag schrijnender. Na de nederlaag in de Clásico tegen Real Madrid, zondag, werd Koeman in zijn auto aangevallen door tientallen fans bij stadion Camp Nou. Lees verder onder de video. WanbeleidDe fans die het nodig vonden om deuken in de auto van Koeman te slaan zijn blijkbaar niet op de hoogte van het feit dat jarenlang financieel wanbeleid de prestaties van hun club hebben beïnvloed. Door prutsende en falende bestuursleden moet Koeman nu zijn toevlucht zoeken tot een veredeld jeugdelftal, omdat er geen geld is voor grote sterren. De fans zien Koeman echter als zondebok. Bekijk de beelden uit Barcelona hierboven. Bekijk ook Ronald Koeman na nederlaag Benfica: "Ik weet niet wat de club gaat doen" Bekijk deze video » Samenvatting FC Barcelona - Valencia (La Liga) Bekijk deze video »
Voetbal :
Zien: Ronald Koeman aangevallen door woedende FC Barcelona-fans bij Camp Nou

Wanbeleid
De fans die het nodig vonden om deuken in de auto van Koeman te slaan zijn blijkbaar niet op de hoogte van het feit dat jarenlang financieel wanbeleid de prestaties van hun club hebben beïnvloed. Door prutsende en falende bestuursleden moet Koeman nu zijn toevlucht zoeken tot een veredeld jeugdelftal, omdat er geen geld is voor grote sterren. De fans zien Koeman echter als zondebok.

Bekijk de beelden uit Barcelona hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Ronald Koeman aangevallen door woedende FC Barcelona-fans bij Camp Nou of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV