Attje Kuiken (PvdA) oppert: "Toch weer mondkapjes en anderhalve meter" (video)

Attje Kuiken (PvdA) oppert: "Toch weer mondkapjes en anderhalve meter" (video)

Nu de coronabesmettingen weer flink bijven oplopen neemt ook de druk op de IC toe, waardoor de zorgen groeien. De PvdA wil dat het OMT eerder met een advies komt. Kamerlid Attje Kuiken: "Zorgmedewerkers luiden de noodklok en we kunnen niet nog twee weken achterover hangen. Het kabinet is oorverdovend stil en ik zou ze willen vragen om het OMT vervroegd een advies te laten geven zodat we kunnen handelen. Anders is het misschien te laat."

Herinvoering mondkapjes?
Wat zouden mogelijke maatregelen kunnen zijn, om de besmettingen weer terug te dringen? "Toch weer mondkapjes. Op sommige plekken toch weer die anderhalve meter. De coronapas strenger handhaven", oppert Kuiken. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

Attje Kuiken (<em>PvdA</em>) oppert: &quot;Toch weer mondkapjes en anderhalve meter&quot; (video) Nu de coronabesmettingen weer flink bijven oplopen neemt ook de druk op de IC toe, waardoor de zorgen groeien. De PvdA wil dat het OMT eerder met een advies komt. Kamerlid Attje Kuiken: "Zorgmedewerkers luiden de noodklok en we kunnen niet nog twee weken achterover hangen. Het kabinet is oorverdovend stil en ik zou ze willen vragen om het OMT vervroegd een advies te laten geven zodat we kunnen handelen. Anders is het misschien te laat." Herinvoering mondkapjes?Wat zouden mogelijke maatregelen kunnen zijn, om de besmettingen weer terug te dringen? "Toch weer mondkapjes. Op sommige plekken toch weer die anderhalve meter. De coronapas strenger handhaven", oppert Kuiken. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Bekijk ook Humberto: wil Diederik Gommers een nieuwe lockdown? Bekijk deze video »
TV :
Attje Kuiken (PvdA) oppert: "Toch weer mondkapjes en anderhalve meter" (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Attje Kuiken (PvdA) oppert: "Toch weer mondkapjes en anderhalve meter" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV