Humberto: wil Diederik Gommers een nieuwe lockdown?

Humberto: wil Diederik Gommers een nieuwe lockdown?

Als we Diederik Gommers weer vaker op tv zien verschijnen weten we eigenlijk al genoeg: dan gaat het niet zo goed met de coronacijfers. De intensivist sprak zondag onder andere over de reguliere operaties die inmiddels weer geregeld moeten worden uitgesteld, vanweer de toestroom aan coronapatiënten. Daar zit hij mee: "Het frustreert ons dat we die mensen af en toe weer nee moeten verkopen."

Nieuwe lockdown?
Ernst Kuipers pleit inmiddels voor nieuwe, lokale, lockdowns. Hoe denkt Gommers daarover? "We hebben denk ik allemaal het unheimische gevoel van: het gaat niet de goede kant op. Als die besmettingen zo doorgaan, krijgen wij een groot aantal patiënten naar de intensive care en er zit ergens een maximum."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 24 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em>: wil Diederik Gommers een nieuwe lockdown? Als we Diederik Gommers weer vaker op tv zien verschijnen weten we eigenlijk al genoeg: dan gaat het niet zo goed met de coronacijfers. De intensivist sprak zondag onder andere over de reguliere operaties die inmiddels weer geregeld moeten worden uitgesteld, vanweer de toestroom aan coronapatiënten. Daar zit hij mee: "Het frustreert ons dat we die mensen af en toe weer nee moeten verkopen." Nieuwe lockdown?Ernst Kuipers pleit inmiddels voor nieuwe, lokale, lockdowns. Hoe denkt Gommers daarover? "We hebben denk ik allemaal het unheimische gevoel van: het gaat niet de goede kant op. Als die besmettingen zo doorgaan, krijgen wij een groot aantal patiënten naar de intensive care en er zit ergens een maximum." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 24 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Humberto: wil Diederik Gommers een nieuwe lockdown?


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Humberto: wil Diederik Gommers een nieuwe lockdown? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV