Humberto gemist? Remy Bonjasky lyrisch over Rico Verhoeven

Humberto gemist? Remy Bonjasky lyrisch over Rico Verhoeven

Remy Bonjasky is zeker niet de allergrootste Rico Verhoeven-fan maar hij is toch enorm onder de indruk van wat de kickbokser dit weekend liet zien, tijdens zijn gewonnen Glory-partij tegen Jamal Ben Saddik: "Hij heeft laten zien dat hij echt kan knokken, dat hij vooruit durft te gaan. En dat hij ervoor durft te gaan, dat was echt mooi."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 24 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto gemist?</em> Remy Bonjasky lyrisch over Rico Verhoeven Remy Bonjasky is zeker niet de allergrootste Rico Verhoeven-fan maar hij is toch enorm onder de indruk van wat de kickbokser dit weekend liet zien, tijdens zijn gewonnen Glory-partij tegen Jamal Ben Saddik: "Hij heeft laten zien dat hij echt kan knokken, dat hij vooruit durft te gaan. En dat hij ervoor durft te gaan, dat was echt mooi." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 24 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Humberto gemist? Remy Bonjasky lyrisch over Rico Verhoeven


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Remy Bonjasky lyrisch over Rico Verhoeven of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV