Roy Donders: "Ik wil niet betaald krijgen voor seks" (video)

Roy Donders: "Ik wil niet betaald krijgen voor seks" (video)

Een uitspraak die Roy Donders deed in een interview met Veronica Superguide over het tegen betaling hebben van seks is een heel eigen leven gaan leiden. Daardoor wil de stylist van het zuiden nu voor eens en voor altijd duidelijk maken: "Ik wil niet betaald krijgen voor seks, daat zit ik helemaal niet op te wachten." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

<em>Roy Donders</em>: &quot;Ik wil niet betaald krijgen voor seks&quot; (video) Een uitspraak die Roy Donders deed in een interview met Veronica Superguide over het tegen betaling hebben van seks is een heel eigen leven gaan leiden. Daardoor wil de stylist van het zuiden nu voor eens en voor altijd duidelijk maken: "Ik wil niet betaald krijgen voor seks, daat zit ik helemaal niet op te wachten." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Shownieuws: Waylon en Bibi maken nieuwe zwangerschap bekend Bekijk deze video »
TV :
Roy Donders: "Ik wil niet betaald krijgen voor seks" (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Roy Donders: "Ik wil niet betaald krijgen voor seks" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV