Dionne Slagter open over anorexia in Splntr!: ‘Leefde alleen voor die ziekte’

Dionne Slagter open over anorexia in Splntr!: ‘Leefde alleen voor die ziekte’

Dionne Slagter is in de talkshow Splntr! erg open over de eetstoornis anorexia waar ze in het verleden aan leed. “Ik leefde alleen maar voor die ziekte. Ik stond ermee op en ik ging ermee naar bed. Er was geen ruimte meer voor iets anders.” Uiteindelijk heeft de Youtuber goede hulp gekregen en kwam er een omslagpunt. “Ik kreeg gewoon een hele harde spiegel voor.”

Bekijk de video van Splntr! hieronder.

De talkshow Splntr! is elke zondag om 22.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Splntr! terugkijken bij Gids.tv.

Dionne Slagter open over anorexia in <em>Splntr!</em>: ‘Leefde alleen voor die ziekte’ Dionne Slagter is in de talkshow Splntr! erg open over de eetstoornis anorexia waar ze in het verleden aan leed. “Ik leefde alleen maar voor die ziekte. Ik stond ermee op en ik ging ermee naar bed. Er was geen ruimte meer voor iets anders.” Uiteindelijk heeft de Youtuber goede hulp gekregen en kwam er een omslagpunt. “Ik kreeg gewoon een hele harde spiegel voor.” Bekijk de video van Splntr! hieronder. De talkshow Splntr! is elke zondag om 22.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Splntr! terugkijken bij Gids.tv. Talkshow Splntr! zondag terug op tv met nieuw seizoen: bekijk de trailer Bekijk deze video » Splntr!: Emma Wortelboer kreeg pas na 16e borsten: ‘Dacht dat ik werd overgeslagen’ Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dionne Slagter open over anorexia in Splntr!: ‘Leefde alleen voor die ziekte’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV