Maud & Babs: Babs is woedend op ‘lul van een Alzheimer’

Maud & Babs: Babs is woedend op ‘lul van een Alzheimer’

In de ontroerende serie Maud & Babs krijgt Maud een heftige reactie als ze vertelt dat haar moeder gevaarlijk bezig is met haar rondslingerende pincode. Maar Babs kan goed verwoorden waar die boosheid vandaan komt. “Ik doe niet boos, ik ben woedend. Maar niet op jou. Op die lul van een Alzheimer. Zak.”

Bekijk het fragment van Maud & Babs hieronder.

Maud & Babs is elke zondag om 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Maud & Babs terugkijken bij Gids.tv.

<em>Maud &amp; Babs</em>: Babs is woedend op ‘lul van een Alzheimer’ In de ontroerende serie Maud & Babs krijgt Maud een heftige reactie als ze vertelt dat haar moeder gevaarlijk bezig is met haar rondslingerende pincode. Maar Babs kan goed verwoorden waar die boosheid vandaan komt. “Ik doe niet boos, ik ben woedend. Maar niet op jou. Op die lul van een Alzheimer. Zak.” Bekijk het fragment van Maud & Babs hieronder. Maud & Babs is elke zondag om 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Maud & Babs terugkijken bij Gids.tv. Shownieuws: Tooske in tranen na zien videoclip van Sita over Alzheimer Bekijk deze video » Heftig moment Maud & Babs: Arts vertelt Babs dat ze Alzheimer heeft Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV