Docu Schumacher: zoon Mick over gemis Michael Schumacher: ‘Had zo cool kunnen zijn’

Docu Schumacher: zoon Mick over gemis Michael Schumacher: ‘Had zo cool kunnen zijn’

De documentaire Schumacher vertelt het verhaal van het leven van Michael Schumacher, de Formule 1-coureur die enorm veel succes had. Maar sinds zijn zware skiongeluk in 2013 is hij niet meer in het openbaar gezien. Zijn zoon Mick vertelt in de Netflix-docu over dit heftige gemis.

Lees verder onder de video.

Docu <em>Schumacher</em>: zoon Mick over gemis Michael Schumacher: ‘Had zo cool kunnen zijn’ De documentaire Schumacher vertelt het verhaal van het leven van Michael Schumacher, de Formule 1-coureur die enorm veel succes had. Maar sinds zijn zware skiongeluk in 2013 is hij niet meer in het openbaar gezien. Zijn zoon Mick vertelt in de Netflix-docu over dit heftige gemis. Lees verder onder de video. Mick Schumacher: ‘Daar zou ik alles voor opgeven’“Ik denk dat papa en ik nu anders met elkaar zouden omgaan. Omdat we dezelfde taal spreken. De taal van autosport”, vertelt Mick, die nu zelf Formule 1-coureur is. “En dat we veel meer te bespreken zouden hebben. Daar denk ik heel vaak over na. Omdat ik denk dat het zo cool had kunnen zijn. Daar zou ik alles voor opgeven.” De documentaire Schumacher is nu te zien op Netflix. Bekijk het fragment met Mick Schumacher hierboven. Documentaire Formule 1-icoon Michael Schumacher: bekijk de trailer hier Bekijk deze video » Docu 'Schumacher' met exclusieve interviews vanaf 15 september te zien op Netflix (trailer) Bekijk deze video »
Mick Schumacher openhartig over gemis vader

Michael Schumacher raakte in 2013 ernstig gewond door een ski-ongeluk. De woorden van zijn zoon Mick, die zelf Formule 1 rijdt, komen hard binnen 🥺😭

Posted by Netflix on Friday, October 22, 2021
TV :
Docu Schumacher: zoon Mick over gemis Michael Schumacher: ‘Had zo cool kunnen zijn’

Mick Schumacher: ‘Daar zou ik alles voor opgeven’
“Ik denk dat papa en ik nu anders met elkaar zouden omgaan. Omdat we dezelfde taal spreken. De taal van autosport”, vertelt Mick, die nu zelf Formule 1-coureur is. “En dat we veel meer te bespreken zouden hebben. Daar denk ik heel vaak over na. Omdat ik denk dat het zo cool had kunnen zijn. Daar zou ik alles voor opgeven.”

De documentaire Schumacher is nu te zien op Netflix. Bekijk het fragment met Mick Schumacher hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Docu Schumacher: zoon Mick over gemis Michael Schumacher: ‘Had zo cool kunnen zijn’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV