Reizen Waes Nederland: Tom Waes speelt triangel in het Fietsorkest

Reizen Waes Nederland: Tom Waes speelt triangel in het Fietsorkest

Tom Waes reist in zijn nieuwe serie door Nederland, en in Reizen Waes Nederland gaat geen uitdaging hem te ver. Deze keer speelt de Vlaamse presentator mee in een bijzonder orkest, hij krijgt de eer om met de triangel te spelen. Alleen is meedoen met deze fanfare wel extra moeilijk, zij maken namelijk muziek op de fiets.

Bekijk het fragment van Reizen Waes Nederland met het Fietsorkest in de video hieronder.

Reizen Waes Nederland is elke zondag om 20.50 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Reizen Waes terugkijken bij Gids.tv.

<em>Reizen Waes Nederland</em>: Tom Waes speelt triangel in het Fietsorkest Tom Waes reist in zijn nieuwe serie door Nederland, en in Reizen Waes Nederland gaat geen uitdaging hem te ver. Deze keer speelt de Vlaamse presentator mee in een bijzonder orkest, hij krijgt de eer om met de triangel te spelen. Alleen is meedoen met deze fanfare wel extra moeilijk, zij maken namelijk muziek op de fiets. Bekijk het fragment van Reizen Waes Nederland met het Fietsorkest in de video hieronder. Reizen Waes Nederland is elke zondag om 20.50 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Reizen Waes terugkijken bij Gids.tv. Tom Waes vertelt bij Humberto over zijn nieuwe reisprogramma in Nederland Bekijk deze video » Reizen Waes Nederland: Tom Waes lijdt pijn in bizarre auto van Master Milo Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV