Cupido Ofzo: ezel slaat op hol en verpest een gezellige date

Cupido Ofzo: ezel slaat op hol en verpest een gezellige date

In Cupido Ofzo krijgen de kandidaten een bijzondere date voor hun kiezen. In het programma, waarin singles met een beperking op date gaan, krijgen twee vrijgezellen namelijk een ezel mee tijdens hun eerste afspraakje. Deze is behoorlijk wild en zo worden de gesprekken verstoord.

Bekijk de beelden van Cupido Ofzo in de video hieronder.

Het nieuwe programma Cupido Ofzo is vanaf maandag 25 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Cupido Ofzo terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Cupido Ofzo</em>: ezel slaat op hol en verpest een gezellige date In Cupido Ofzo krijgen de kandidaten een bijzondere date voor hun kiezen. In het programma, waarin singles met een beperking op date gaan, krijgen twee vrijgezellen namelijk een ezel mee tijdens hun eerste afspraakje. Deze is behoorlijk wild en zo worden de gesprekken verstoord. Bekijk de beelden van Cupido Ofzo in de video hieronder. Het nieuwe programma Cupido Ofzo is vanaf maandag 25 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Cupido Ofzo terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Cupido Ofzo vanaf maandag 25 oktober bij SBS6: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Cupido Ofzo: Leonie ter Braak vertelt over hilarische blunder bij eerste date Bekijk deze video »
TV :
Cupido Ofzo: ezel slaat op hol en verpest een gezellige date


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Cupido Ofzo: ezel slaat op hol en verpest een gezellige date of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV