Video: Expeditie Robinson-afvaller John de Bever blikt terug op bijzonder avontuur

Video: Expeditie Robinson-afvaller John de Bever blikt terug op bijzonder avontuur

Na maar liefst 15 dagen op Afvallerseiland te hebben doorgebracht, kwam er gisteren een einde aan het Expeditie Robinson-avontuur van John de Bever. De volkszanger gaat de boeken in als een van de meest besproken kandidaten in de geschiedenis van het programma. Maxim Hartman ging namens RTL Boulevard langt bij John om te praten over zijn bijzondere Expeditie.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.

Video: <em>Expeditie Robinson</em>-afvaller <em>John de Bever</em> blikt terug op bijzonder avontuur Na maar liefst 15 dagen op Afvallerseiland te hebben doorgebracht, kwam er gisteren een einde aan het Expeditie Robinson-avontuur van John de Bever. De volkszanger gaat de boeken in als een van de meest besproken kandidaten in de geschiedenis van het programma. Maxim Hartman ging namens RTL Boulevard langt bij John om te praten over zijn bijzondere Expeditie. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder. Expeditie Robinson is elke donderdag om 20.30 uur en elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Expeditie Robinson-afvaller John de Bever blikt terug op bijzonder avontuur

Expeditie Robinson is elke donderdag om 20.30 uur en elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Expeditie Robinson-afvaller John de Bever blikt terug op bijzonder avontuur of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV