Samantha Steenwijk in RTL Boulevard: "Max Verstappen wordt wereldkampioen"

Samantha Steenwijk in RTL Boulevard: "Max Verstappen wordt wereldkampioen"

Samantha Steenwijk in <em>RTL Boulevard</em>: &quot;Max Verstappen wordt wereldkampioen&quot; Heel autosport-minnend Nederland schreeuwde gisteravond de buren wakker toen Max Verstappen met een knappe overwinning het circuit in Texas kapot scheurde. Max versterkt zijn nummer 1 positie op de wereldranglijst en de Amerikanen genoten zichtbaar van het Formule 1-spektakel. Samantha Steenwijk is fan en ze weet het zeker: "Max Verstappen wordt wereldkampioen." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Samantha Steenwijk in RTL Boulevard: "Max Verstappen wordt wereldkampioen"

Heel autosport-minnend Nederland schreeuwde gisteravond de buren wakker toen Max Verstappen met een knappe overwinning het circuit in Texas kapot scheurde. Max versterkt zijn nummer 1 positie op de wereldranglijst en de Amerikanen genoten zichtbaar van het Formule 1-spektakel. Samantha Steenwijk is fan en ze weet het zeker: "Max Verstappen wordt wereldkampioen."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samantha Steenwijk in RTL Boulevard: "Max Verstappen wordt wereldkampioen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV