Khalid & Sophie: klimaatstrijders op bezoek bij Mark Rutte: "We waren het niet eens"

Khalid & Sophie: klimaatstrijders op bezoek bij Mark Rutte: "We waren het niet eens"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 25 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em>: klimaatstrijders op bezoek bij Mark Rutte: &quot;We waren het niet eens&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 25 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Deze klimaatstrijders waren maandag te gast bij Khalid & Sophie, maar dat is niet het enige bijzondere bezoek dat ze aflegden. ’s Middags gingen ze namelijk langs bij Mark Rutte, om met hem te praten over de aankomende klimaattop in Glasgow. Of het gesprek zin heeft gehad?. “Ik was het niet helemaal met hem eens, en dat heb ik ook gezegd. Toen moest hij lachen." Klimaatspijbelaar Pieter Lossie is maar liefst 4 keer bij Rutte geweest, in 2019 voor het eerst, toen het Parijs-akkoord al lang een illusie bleek. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie: klimaatstrijders op bezoek bij Mark Rutte: "We waren het niet eens"

Deze klimaatstrijders waren maandag te gast bij Khalid & Sophie, maar dat is niet het enige bijzondere bezoek dat ze aflegden. ’s Middags gingen ze namelijk langs bij Mark Rutte, om met hem te praten over de aankomende klimaattop in Glasgow. Of het gesprek zin heeft gehad?. “Ik was het niet helemaal met hem eens, en dat heb ik ook gezegd. Toen moest hij lachen." Klimaatspijbelaar Pieter Lossie is maar liefst 4 keer bij Rutte geweest, in 2019 voor het eerst, toen het Parijs-akkoord al lang een illusie bleek.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Khalid & Sophie: klimaatstrijders op bezoek bij Mark Rutte: "We waren het niet eens" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV