Onderzoek wijst uit: Martien Meiland meest gehate persoon op televisie

Onderzoek wijst uit: Martien Meiland meest gehate persoon op televisie

Wat zijn de favoriete programma’s van Nederland, uit onderzoek blijkt dat we het liefst kijken naar De Slimste Mens. Op plek twee staat Wie is de Mol en Chateau Meiland neemt de derde positie in, zo blijkt uit onafhankelijk onderzoek van Veronica Superguide. Ook tv-sterren worden onder de loep genomen, en niet iedereen komt er even goed van af.

Tekst gaat verder onder de video.

Onderzoek wijst uit: <em>Martien Meiland</em> meest gehate persoon op <em>televisie</em> Wat zijn de favoriete programma’s van Nederland, uit onderzoek blijkt dat we het liefst kijken naar De Slimste Mens. Op plek twee staat Wie is de Mol en Chateau Meiland neemt de derde positie in, zo blijkt uit onafhankelijk onderzoek van Veronica Superguide. Ook tv-sterren worden onder de loep genomen, en niet iedereen komt er even goed van af. Tekst gaat verder onder de video. Martien MeilandOf de champagne ontkurkt wordt in huize Meiland is nog maar de vraag, want Nederland lijkt erg verdeeld te zijn over hun realityshow. Chateau Meiland staat namelijk ook in de top 3 meest gehate programma’s in Nederland. Marien zelf doet daar nog een schepje bovenop, hij is namelijk de meest gehate persoon op televisie. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.
TV :
Onderzoek wijst uit: Martien Meiland meest gehate persoon op televisie

Martien Meiland
Of de champagne ontkurkt wordt in huize Meiland is nog maar de vraag, want Nederland lijkt erg verdeeld te zijn over hun realityshow. Chateau Meiland staat namelijk ook in de top 3 meest gehate programma’s in Nederland. Marien zelf doet daar nog een schepje bovenop, hij is namelijk de meest gehate persoon op televisie.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Onderzoek wijst uit: Martien Meiland meest gehate persoon op televisie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV