Mannen Veronica Inside snappen niets van handsschoenen Joël Drommel: "Pino van Sesamstraat"

Mannen Veronica Inside snappen niets van handsschoenen Joël Drommel: "Pino van Sesamstraat"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 25 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 25 oktober terugkijken bij Gids.tv.

Mannen <em>Veronica Inside</em> snappen niets van handsschoenen <em>Joël Drommel</em>: &quot;Pino van Sesamstraat&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 25 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 25 oktober terugkijken bij Gids.tv. PSV-keeper Joël Drommel kreeg afgelopen zondag maar liefst vijf doelpunten om zijn oren in het eredivisie-duel tegen Ajax. De mannen van Veronica Inside vallen vooral over de keepershandschoenen van Drommel: "Het is een soort Pino van Sesamstraat." Derksen concludeert dat deze handschoenen de nieuwe trends zijn. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Mannen Veronica Inside snappen niets van handsschoenen Joël Drommel: "Pino van Sesamstraat"

PSV-keeper Joël Drommel kreeg afgelopen zondag maar liefst vijf doelpunten om zijn oren in het eredivisie-duel tegen Ajax. De mannen van Veronica Inside vallen vooral over de keepershandschoenen van Drommel: "Het is een soort Pino van Sesamstraat." Derksen concludeert dat deze handschoenen de nieuwe trends zijn.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Mannen Veronica Inside snappen niets van handsschoenen Joël Drommel: "Pino van Sesamstraat" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV