René van der Gijp onder de indruk van Shaquille O'Neal: "Die gozer heeft een vriendin"

René van der Gijp onder de indruk van Shaquille O'Neal: "Die gozer heeft een vriendin"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 25 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 25 oktober terugkijken bij Gids.tv.

<em>René van der Gijp</em> onder de indruk van <em>Shaquille O'Neal</em>: &quot;Die gozer heeft een vriendin&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 25 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 25 oktober terugkijken bij Gids.tv. Basketballegende Shaquille O'Neal was gisteren aanwezig bij de GP Verenigde Staten. Hij wordt met zijn 2 meter en 16 centimeter niet snel over het hoofd gezien. René van der Gijp was onder de indruk van de oud-basketballer: "Die gozer heeft ook een vriendin, wat denk jij als hij hem s ’avonds tevoorschijn tovert." Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :
René van der Gijp onder de indruk van Shaquille O'Neal: "Die gozer heeft een vriendin"

Basketballegende Shaquille O'Neal was gisteren aanwezig bij de GP Verenigde Staten. Hij wordt met zijn 2 meter en 16 centimeter niet snel over het hoofd gezien. René van der Gijp was onder de indruk van de oud-basketballer: "Die gozer heeft ook een vriendin, wat denk jij als hij hem s ’avonds tevoorschijn tovert."

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op René van der Gijp onder de indruk van Shaquille O'Neal: "Die gozer heeft een vriendin" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV