Op1 gemist? OMT-lid Károly Illy uit zijn zorgen over toenemend aantal besmettingen

Op1 gemist? OMT-lid Károly Illy uit zijn zorgen over toenemend aantal besmettingen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 25 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? OMT-lid <em>Károly Illy</em> uit zijn zorgen over toenemend aantal besmettingen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 25 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Károly Illy is naast kinderarts ook lid van het Outbreak Management Team, beter bekend als OMT. Bij Op1 spreekt hij zijn zorgen uit over het toenemend aantal coronabesmettingen: "We zien het aantal ziekenhuisopnames en IC-opnames weer stijgen, daar hoef je echt geen OMT-lid voor te zijn." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? OMT-lid Károly Illy uit zijn zorgen over toenemend aantal besmettingen

Károly Illy is naast kinderarts ook lid van het Outbreak Management Team, beter bekend als OMT. Bij Op1 spreekt hij zijn zorgen uit over het toenemend aantal coronabesmettingen: "We zien het aantal ziekenhuisopnames en IC-opnames weer stijgen, daar hoef je echt geen OMT-lid voor te zijn."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? OMT-lid Károly Illy uit zijn zorgen over toenemend aantal besmettingen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV