Cupido Ofzo aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Cupido Ofzo aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Cupido Ofzo aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Cupido Ofzo vanaf maandag 25 oktober bij SBS6: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Cupido Ofzo: Leonie ter Braak vertelt over hilarische blunder bij eerste date Bekijk deze video » Cupido Ofzo: ezel slaat op hol en verpest een gezellige date Bekijk deze video » Grappig: Wendy van Dijk stoeit met rollator in Cupido Ofzo Bekijk deze video » Cupido Ofzo: Giftige bloem moet buiten bereik van Wendy van Dijk blijven Bekijk deze video » In het nieuwe programma Cupido Ofzo gaan mensen met autisme, een licht verstandelijke beperking of een niet aangeboren hersenaandoening op zoek naar de liefde. Elke maandag om 21:30 uur op SBS6. DatingbureauWendy van Dijk en Leonie Ter Braak openen een datingbureau om deze bijzondere kandidaten een handje te helpen. Zij sturen hen naar speciale dates en zetten zich volledig in op het slagen ervan. SteunNa de eerste date is het aan de kandidaten zelf. Op de achtergrond blijven Wendy en Leonie als steun en toeverlaat aanwezig. Leonie ter Braak: "Onze kandidaten staan zelfstandig in het leven, maar zijn daarbij wel vaak afhankelijk van hun ouders, familie of professionele hulpverlening." EenzaamheidDe coronacrisis maakte het nog veel zwaarder voor mensen met een beperking. "Eenzaamheid werd een nog groter probleem", zegt Leonie. "Daarom willen wij graag deze kandidaten op weg helpen in het vinden van liefde en vriendschap." Dave Roelvink officieel vader ongeboren kindje: "Nog steeds geen rechten" (video) Bekijk deze video » Jacob uit B&B Vol Liefde heeft nieuwe vriendin Carla: "Door casting weggestuurd" Bekijk deze video » Wendy heeft lingerie mee in Lang Leve De Liefde: ‘Nog de vraag of je die krijgt’ Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In het nieuwe programma Cupido Ofzo gaan mensen met autisme, een licht verstandelijke beperking of een niet aangeboren hersenaandoening op zoek naar de liefde. Elke maandag om 21:30 uur op SBS6.

Datingbureau
Wendy van Dijk en Leonie Ter Braak openen een datingbureau om deze bijzondere kandidaten een handje te helpen. Zij sturen hen naar speciale dates en zetten zich volledig in op het slagen ervan.

Steun
Na de eerste date is het aan de kandidaten zelf. Op de achtergrond blijven Wendy en Leonie als steun en toeverlaat aanwezig. Leonie ter Braak: "Onze kandidaten staan zelfstandig in het leven, maar zijn daarbij wel vaak afhankelijk van hun ouders, familie of professionele hulpverlening."

Eenzaamheid
De coronacrisis maakte het nog veel zwaarder voor mensen met een beperking. "Eenzaamheid werd een nog groter probleem", zegt Leonie. "Daarom willen wij graag deze kandidaten op weg helpen in het vinden van liefde en vriendschap."

Bekijk hier alle video's en artikelen van Cupido Ofzo

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Cupido Ofzo aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV