Op1 gemist? Anti-vaxxer Mike Verest in discussie met OMT-lid Károly Illy

Op1 gemist? Anti-vaxxer Mike Verest in discussie met OMT-lid Károly Illy

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 25 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Mike Verest heeft in het verleden corona gehad en is daarom van mening dat hij zich niet hoeft te laten vaccineren. Mike hanteert een gezonde leefstijl en vertrouwt simpelweg op zijn eigen lichaam. OMT-lid Károly Illy vertelt dat Mike hierdoor een grotere kans heeft om het virus te verspreiden binnen de samenleving.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Anti-vaxxer <em>Mike Verest</em> in discussie met OMT-lid <em>Károly Illy</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 25 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Mike Verest heeft in het verleden corona gehad en is daarom van mening dat hij zich niet hoeft te laten vaccineren. Mike hanteert een gezonde leefstijl en vertrouwt simpelweg op zijn eigen lichaam. OMT-lid Károly Illy vertelt dat Mike hierdoor een grotere kans heeft om het virus te verspreiden binnen de samenleving. Tekst gaat verder onder de video. DrogredenDat is volgens Mike een drogreden: "Waarom ben ik het gevaar voor een ander?" Natuurlijke immuniteit zou een betere vorm van bescherming zijn dan kunstmatige immuniteit, dat laatste is bij het vaccin het geval. Károly begrijpt het punt heel goed, maar vindt dat Mike zich toch moet laten vaccineren voor het welzijn van de medemens. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Anti-vaxxer Mike Verest in discussie met OMT-lid Károly Illy

Drogreden
Dat is volgens Mike een drogreden: "Waarom ben ik het gevaar voor een ander?" Natuurlijke immuniteit zou een betere vorm van bescherming zijn dan kunstmatige immuniteit, dat laatste is bij het vaccin het geval. Károly begrijpt het punt heel goed, maar vindt dat Mike zich toch moet laten vaccineren voor het welzijn van de medemens.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Anti-vaxxer Mike Verest in discussie met OMT-lid Károly Illy of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV