Op1 gemist? Wim van Dijk hielp meer dan honderd mensen aan zelfdodingspoeder

Op1 gemist? Wim van Dijk hielp meer dan honderd mensen aan zelfdodingspoeder

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 25 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Wim van Dijk</em> hielp meer dan honderd mensen aan <em>zelfdodingspoeder</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 25 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Psycholoog Wim van Dijk heeft meer dan 100 mensen geholpen aan een middel om zelf een einde aan hun leven te maken. In 2014 kreeg zijn vrouw de diagnose Alzheimer en stelde daarom een euthanasieverklaring op. Toch wilde niemand haar helpen om een einde te maken aan haar leven, bij Op1 vertelt Wim van Dijk waarom. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Wim van Dijk hielp meer dan honderd mensen aan zelfdodingspoeder

Psycholoog Wim van Dijk heeft meer dan 100 mensen geholpen aan een middel om zelf een einde aan hun leven te maken. In 2014 kreeg zijn vrouw de diagnose Alzheimer en stelde daarom een euthanasieverklaring op. Toch wilde niemand haar helpen om een einde te maken aan haar leven, bij Op1 vertelt Wim van Dijk waarom.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Wim van Dijk hielp meer dan honderd mensen aan zelfdodingspoeder of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV