Bas Nijhuis over nieuwe regels bier gooien: "Biertap in stadion definitief dicht"

Bas Nijhuis over nieuwe regels bier gooien: "Biertap in stadion definitief dicht"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 25 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 25 oktober terugkijken bij Gids.tv.

Bier gooien naar spelers is verboden in alle voetbalstadions in Nederland, toch wordt dit met enige regelmaat gedaan. De KNVB heeft afgelopen maand in een statement opgeroepen om te stoppen met dit fenomeen, maar zonder succes. Daarom is de regelgeving rondom het gooien aangescherpt. Scheidsrechter Bas Nijhuis vertelt bij Veronica inside over de nieuwe procedure.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Bas Nijhuis</em> over nieuwe regels <em>bier gooien</em>: &quot;Biertap in stadion definitief dicht&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 25 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 25 oktober terugkijken bij Gids.tv. Bier gooien naar spelers is verboden in alle voetbalstadions in Nederland, toch wordt dit met enige regelmaat gedaan. De KNVB heeft afgelopen maand in een statement opgeroepen om te stoppen met dit fenomeen, maar zonder succes. Daarom is de regelgeving rondom het gooien aangescherpt. Scheidsrechter Bas Nijhuis vertelt bij Veronica inside over de nieuwe procedure. Tekst gaat verder onder de video. Nieuwe procedureDe nieuwe procedure gaat als volgt: Eerst roepen stadionspeaker op om te stoppen met gooier, vervolgens worden de spelers weggehaald van de situatie. Mocht dat niet effectief genoeg zijn, dan kan de scheidsrechter beslissen om de wedstrijd stil te leggen en de biertap gaat dan definitief dicht. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Nieuwe procedure
De nieuwe procedure gaat als volgt: Eerst roepen stadionspeaker op om te stoppen met gooier, vervolgens worden de spelers weggehaald van de situatie. Mocht dat niet effectief genoeg zijn, dan kan de scheidsrechter beslissen om de wedstrijd stil te leggen en de biertap gaat dan definitief dicht.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV