Docu 100UP gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu 100UP gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu 100UP gemist? Bekijk hier de hele uitzending In Nederland wonen momenteel zo'n 2 duizend honderdplussers en dat aantal blijft stijgen. Maar hoe doe je dat: gezond en zinvol honderd worden? Een kleurrijke verzameling van honderdplussers licht een tipje van de sluier op. StokoudDocumentairemaker Heddy Honigmann bezoekt zeven stokoude wereldburgers en ondervraagt hen over hoe ze in het leven staan. Wat verwachten ze er nog van? HumorIedere geportretteerde vertelt op eigen wijze zijn of haar verhaal: soms met veel humor, een ander met een vleug melancholie, maar altijd met de wijsheid die voorbehouden is aan de alleroudsten. ZorgenHoewel de klok tikt, het lichaam kuren vertoont, het verlies van geliefden aan hen knaagt en sommigen zich zorgen maken over hoe het verder moet met deze wereld zijn ze nog altijd zeer actief. 100 jaar jong: Gordon krijgt eindeloze serenade van 103-jarige meneer Craane Bekijk deze video » 103-jarige Martien hield van seks: "We hebben het gedaan in de auto" (video) Bekijk deze video » 100 Jaar Jong - Riek (103) doet lang over een broodje: "Ik lijk wel een koe" (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In Nederland wonen momenteel zo'n 2 duizend honderdplussers en dat aantal blijft stijgen. Maar hoe doe je dat: gezond en zinvol honderd worden? Een kleurrijke verzameling van honderdplussers licht een tipje van de sluier op.

Stokoud
Documentairemaker Heddy Honigmann bezoekt zeven stokoude wereldburgers en ondervraagt hen over hoe ze in het leven staan. Wat verwachten ze er nog van?

Humor
Iedere geportretteerde vertelt op eigen wijze zijn of haar verhaal: soms met veel humor, een ander met een vleug melancholie, maar altijd met de wijsheid die voorbehouden is aan de alleroudsten.

Zorgen
Hoewel de klok tikt, het lichaam kuren vertoont, het verlies van geliefden aan hen knaagt en sommigen zich zorgen maken over hoe het verder moet met deze wereld zijn ze nog altijd zeer actief.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Docu 100UP gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV