Jinek gemist? Annemarieke fotografeerde Kim Kardashian: "Over kinderen gepraat"

Jinek gemist? Annemarieke fotografeerde Kim Kardashian: "Over kinderen gepraat"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 25 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Annemarieke fotografeerde <em>Kim Kardashian</em>: &quot;Over kinderen gepraat&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 25 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. De naam Annemarieke van Drimmelen is één van 's lands bekendste fotografen, maar niet iedereen zal haar kennen. Toch heeft ze mensen als Jessica Chastain, Naomi Campbell en Doutzen Kroes al voor de camera gehad. Onlangs was het de beurt aan Kim Kardashian, en Eva Jinek was maar wát benieuwd naar de shoot. "Praat je dan ook gewoon over koetjes en kalfjes?" Annemarieke antwoordt bevestigend; ze praatte met Kim onder meer over de kinderen en reizen. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Annemarieke fotografeerde Kim Kardashian: "Over kinderen gepraat"

De naam Annemarieke van Drimmelen is één van 's lands bekendste fotografen, maar niet iedereen zal haar kennen. Toch heeft ze mensen als Jessica Chastain, Naomi Campbell en Doutzen Kroes al voor de camera gehad. Onlangs was het de beurt aan Kim Kardashian, en Eva Jinek was maar wát benieuwd naar de shoot. "Praat je dan ook gewoon over koetjes en kalfjes?" Annemarieke antwoordt bevestigend; ze praatte met Kim onder meer over de kinderen en reizen.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Annemarieke fotografeerde Kim Kardashian: "Over kinderen gepraat" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV