Rico Verhoeven vertelt bij Jinek over geschrokken kinderen: "Papa heeft masker op"

Rico Verhoeven vertelt bij Jinek over geschrokken kinderen: "Papa heeft masker op"

Rico Verhoeven kwam verre van ongeschonden uit de strijd met Jamal Ben Saddik. De Nederlandse kickbokser prolongeerde weliswaar zijn wereldtitel, maar hield er wel een gezwollen oog aan over. Dat zorgde voor geschrokken reacties bij zijn kinderen. Verhoeven probeert het echter luchtig te houden met een grapje.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 25 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Rico Verhoeven</em> vertelt bij <em>Jinek</em> over geschrokken kinderen: &quot;Papa heeft masker op&quot; Rico Verhoeven kwam verre van ongeschonden uit de strijd met Jamal Ben Saddik. De Nederlandse kickbokser prolongeerde weliswaar zijn wereldtitel, maar hield er wel een gezwollen oog aan over. Dat zorgde voor geschrokken reacties bij zijn kinderen. Verhoeven probeert het echter luchtig te houden met een grapje. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 25 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. MaskerVerhoeven vertelt bij Jinek dat hij zijn kinderen vertelt dat papa een masker op heeft. De hele dag zit hij met ijs tegen zijn oog, zodat de zwelling vermindert. Zijn kinderen vragen voortdurend of het al beter wordt, maar als Verhoeven het ijs weghaald zorgt dat wederom voor verschrikte reacties. Het zal nog wel even duren voordat Verhoeven weer helemaal de oude is. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Rico Verhoeven vertelt bij Jinek over geschrokken kinderen: "Papa heeft masker op"

Masker
Verhoeven vertelt bij Jinek dat hij zijn kinderen vertelt dat papa een masker op heeft. De hele dag zit hij met ijs tegen zijn oog, zodat de zwelling vermindert. Zijn kinderen vragen voortdurend of het al beter wordt, maar als Verhoeven het ijs weghaald zorgt dat wederom voor verschrikte reacties. Het zal nog wel even duren voordat Verhoeven weer helemaal de oude is.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rico Verhoeven vertelt bij Jinek over geschrokken kinderen: "Papa heeft masker op" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV