Ab Osterhaus denkt aan nieuwe coronamaatregelen: 'Cijfers zijn dramatisch' (video)

Ab Osterhaus denkt aan nieuwe coronamaatregelen: 'Cijfers zijn dramatisch' (video)

Nu het coronavirus aan een opmars bezig is gaan we ook coronagezichten als Ab Osterhaus en Diederik Gommers weer vaker op tv zien. Hoe denkt die eerste over het opnieuw invoeren van maatregelen, wellicht speciaal voor niet-gevaccineerden? "Ik denk dat dat heel moeilijk zal zijn. Vooral omdat ze niet precies weten wie dat zijn."

'Cijfers zijn dramatisch'
Hoe moet het dan wel worden aangepakt? "Ik denk dat je uiteindelijk niet anders kan dan weer algemene maatregelen door te voeren. En dat is natuurlijk verschrikkelijk vervelend voor die 80+-procent van de bevolking die al gevaccineerd is, boven de 18 dan." Osterhaus maakt zich grote zorgen: "De cijfers zien er wel heel dramatisch uit. We zitten weer op het niveau waar we in mei zaten." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

Ab Osterhaus denkt aan nieuwe <em>coronamaatregelen</em>: 'Cijfers zijn dramatisch' (video) Nu het coronavirus aan een opmars bezig is gaan we ook coronagezichten als Ab Osterhaus en Diederik Gommers weer vaker op tv zien. Hoe denkt die eerste over het opnieuw invoeren van maatregelen, wellicht speciaal voor niet-gevaccineerden? "Ik denk dat dat heel moeilijk zal zijn. Vooral omdat ze niet precies weten wie dat zijn." 'Cijfers zijn dramatisch'Hoe moet het dan wel worden aangepakt? "Ik denk dat je uiteindelijk niet anders kan dan weer algemene maatregelen door te voeren. En dat is natuurlijk verschrikkelijk vervelend voor die 80+-procent van de bevolking die al gevaccineerd is, boven de 18 dan." Osterhaus maakt zich grote zorgen: "De cijfers zien er wel heel dramatisch uit. We zitten weer op het niveau waar we in mei zaten." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Bekijk ook Hugo de Jonge: ‘Mogelijk maatregelen voor niet-gevaccineerden’ (Hart Van Nederland) Bekijk deze video » OMT-lid Károly Illy in Op1 over nieuwe maatregelen: "We moeten weer iets strenger zijn" Bekijk deze video » Jinek: zorgt corona voor tweedeling in maatschappij? Bekijk deze video »
TV :
Ab Osterhaus denkt aan nieuwe coronamaatregelen: 'Cijfers zijn dramatisch' (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ab Osterhaus denkt aan nieuwe coronamaatregelen: 'Cijfers zijn dramatisch' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV