Ronnie: voor altijd samen: Al Demi's kaarten zijn gespeeld (video)

Ronnie: voor altijd samen: Al Demi's kaarten zijn gespeeld (video)

Ronnie Flex en Demi de Boer zijn te zien in de realitysoap Ronnie: voor altijd samen. Demi is momenteel in verwachting van hun eerste kindje. Het stel kan niet wachten tot hun prinsesje er is. In de realityserie op Videoland zien we dat Demi de vader van haar kindje al heel erg goed kent.

"Hij heeft het door"
Ronnie is namelijk erg lastig uit huis te krijgen: "Hij is echt een chaoot", zegt ze in het fragment hieronder. Demi zorgt ervoor dat Ronnie op tijd op een afspraak is door een eerder tijdstip te noemen: "Hij heeft het nu dus door. Al mijn kaarten zijn gespeeld", zegt ze lachend. Bekijk het fragment hieronder.

Ronnie: voor altijd samen is nu te zien op Videoland. Je kunt de leukste fragmenten van Ronnie: voor altijd samen terugkijken via Gids.tv

<em>Ronnie: voor altijd samen</em>: Al Demi's kaarten zijn gespeeld (video) Ronnie Flex en Demi de Boer zijn te zien in de realitysoap Ronnie: voor altijd samen. Demi is momenteel in verwachting van hun eerste kindje. Het stel kan niet wachten tot hun prinsesje er is. In de realityserie op Videoland zien we dat Demi de vader van haar kindje al heel erg goed kent. "Hij heeft het door"Ronnie is namelijk erg lastig uit huis te krijgen: "Hij is echt een chaoot", zegt ze in het fragment hieronder. Demi zorgt ervoor dat Ronnie op tijd op een afspraak is door een eerder tijdstip te noemen: "Hij heeft het nu dus door. Al mijn kaarten zijn gespeeld", zegt ze lachend. Bekijk het fragment hieronder. Ronnie: voor altijd samen is nu te zien op Videoland. Je kunt de leukste fragmenten van Ronnie: voor altijd samen terugkijken via Gids.tv Bekijk ook Zien: Ronnie Flex speelt padel met schoonvader Ronald de Boer Bekijk deze video » Ronnie: Voor altijd samen: Demi de Boer in tranen op babyshower Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ronnie: voor altijd samen: Al Demi's kaarten zijn gespeeld (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV