Wilfred Genee deelt sneer uit naar Leo Alkemade: "Die zie je weinig"

Wilfred Genee deelt sneer uit naar Leo Alkemade: "Die zie je weinig"

In de ochtendshow van Veronica Inside wordt het nieuwe programma The Bettle besproken, een voetbalquiz met Hélène Hendriks en Kees Jansma én teamcaptains Leo Alkemade en Frank Lammers. Alkemade is de laatste tijd wel érg vaak op tv en dat is reden voor Wilfred Genee om een sarcastische sneer uit te delen: "Die zie je weinig."

Lees verder onder de video.

<em>Wilfred Genee</em> deelt sneer uit naar <em>Leo Alkemade</em>: &quot;Die zie je weinig&quot; In de ochtendshow van Veronica Inside wordt het nieuwe programma The Bettle besproken, een voetbalquiz met Hélène Hendriks en Kees Jansma én teamcaptains Leo Alkemade en Frank Lammers. Alkemade is de laatste tijd wel érg vaak op tv en dat is reden voor Wilfred Genee om een sarcastische sneer uit te delen: "Die zie je weinig." Lees verder onder de video. Bas NijhuisEr wordt druk gespeculeerd over de nieuwe voetbalquiz, waarin Jansma als scheidsrechter gaat fungeren. Niels van Baarlen vindt het vreemd dat Bas Nijhuis hier niet voor gevraagd is, want die beoefent dat vak en die is het gezicht van Veronica. Genee vertelt dat hij zich een beetje zorgen maakt om Nijhuis, want die is een stuk minder losbandig en - laten we het maar zo noemen - mediageil. Wat is er met de scheidsrechter aan de hand? Bekijk het fragment uit de ochtendshow van Veronica Inside hierboven. Bekijk ook Wilfred Genee boos op Louis van Gaal: "We leven in een dictatuur, wat een onzin!" Bekijk deze video » Zien: Wilfred Genee wil weer verslaggeven: "Ik denk dat ik het nog wel kan" Bekijk deze video »
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bas Nijhuis
Er wordt druk gespeculeerd over de nieuwe voetbalquiz, waarin Jansma als scheidsrechter gaat fungeren. Niels van Baarlen vindt het vreemd dat Bas Nijhuis hier niet voor gevraagd is, want die beoefent dat vak en die is het gezicht van Veronica. Genee vertelt dat hij zich een beetje zorgen maakt om Nijhuis, want die is een stuk minder losbandig en - laten we het maar zo noemen - mediageil. Wat is er met de scheidsrechter aan de hand?

Bekijk het fragment uit de ochtendshow van Veronica Inside hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wilfred Genee deelt sneer uit naar Leo Alkemade: "Die zie je weinig" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV