Video: Jan Versteegh debuteert met het programma De Laatste Vraag

Video: Jan Versteegh debuteert met het programma De Laatste Vraag

De SBS6-presentator Jan Versteegh tovert zich vanaf deze week om als ware quizmaster in De Laatste Vraag, waarin tien kandidaten strijden voor een pot van 25.000 euro.

Mentale uitputingsslag
Aan het eind van De laatste Vraag valt gegarandeerd 25.000 euro te verdienen. De vraag is alleen hoeveel spelers dit bedrag mogen verdelen. Wekelijks strijden tien kandidaten tegen elkaar en de klok in een mentale uitputtingsslag. Bekijk hierboven de promo van De Laatste Vraag.

De nieuwe spelshow De Laatste Vraag is vanaf dinsdag 26 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De Laatste Vraag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Video: <em>Jan Versteegh</em> debuteert met het programma <em>De Laatste Vraag</em> De SBS6-presentator Jan Versteegh tovert zich vanaf deze week om als ware quizmaster in De Laatste Vraag, waarin tien kandidaten strijden voor een pot van 25.000 euro. Mentale uitputingsslagAan het eind van De laatste Vraag valt gegarandeerd 25.000 euro te verdienen. De vraag is alleen hoeveel spelers dit bedrag mogen verdelen. Wekelijks strijden tien kandidaten tegen elkaar en de klok in een mentale uitputtingsslag. Bekijk hierboven de promo van De Laatste Vraag. De nieuwe spelshow De Laatste Vraag is vanaf dinsdag 26 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De Laatste Vraag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Zien: Jan Versteegh duwt ontvangen boeket van de productie in de wc Bekijk deze video » Zien: Daisy gooit interieur kapot met dartpijlen (Missions Impossible) Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Jan Versteegh debuteert met het programma De Laatste Vraag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV