Video: veel geklaagd op set vanwege 'onveilige omstandigheden' voor schietincident Alec Baldwin

Video: veel geklaagd op set vanwege 'onveilige omstandigheden' voor schietincident Alec Baldwin

Het dodelijke schietincident op de set van een westernfilm blijft het nieuws van de dag domineren. Zo werd bekend via CNN dat de assistent-regisseur, die het pistool aan acteur Alec Baldwin gaf, al eerder is ontslagen vanwege een vuurwapenongeluk. Collega's klaagden daarnaast al eerder over de omstandigheden op de set.

Video: veel geklaagd op set vanwege '<em>onveilige omstandigheden</em>' voor schietincident <em>Alec Baldwin</em> Het dodelijke schietincident op de set van een westernfilm blijft het nieuws van de dag domineren. Zo werd bekend via CNN dat de assistent-regisseur, die het pistool aan acteur Alec Baldwin gaf, al eerder is ontslagen vanwege een vuurwapenongeluk. Collega's klaagden daarnaast al eerder over de omstandigheden op de set. Meer detailsEr worden steeds meer details bekend over het incident op de filmset. Er is namelijk veel geklaagd op de set vanwege 'onveilige omstandigheden'. Alec Baldwin wordt daarnaast niet verantwoordelijk gehouden voor het incident, hij schijnt altijd veilig te werk te gaan met vuurwapens. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
Video: veel geklaagd op set vanwege 'onveilige omstandigheden' voor schietincident Alec Baldwin

Meer details
Er worden steeds meer details bekend over het incident op de filmset. Er is namelijk veel geklaagd op de set vanwege 'onveilige omstandigheden'. Alec Baldwin wordt daarnaast niet verantwoordelijk gehouden voor het incident, hij schijnt altijd veilig te werk te gaan met vuurwapens.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: veel geklaagd op set vanwege 'onveilige omstandigheden' voor schietincident Alec Baldwin of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV