Jan van Halst over Zlatan Ibrahimovic: "Hij gaf interview met teamgenoot in container"

Jan van Halst over Zlatan Ibrahimovic: "Hij gaf interview met teamgenoot in container"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van dinsdag 26 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jan van Halst</em> over Zlatan Ibrahimovic: &quot;Hij gaf interview met teamgenoot in container&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van dinsdag 26 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Zlatan Ibrahimovic is een iconische voetbalspeler en niet alleen om zijn voetbalkunsten. Ook zijn uitspraken zorgden vaak voor veel ophef, maar ook veel gelach. Binnenkort komt er een film uit over de voetballer en Jan van Halst vertelt graag wat hem zo bijzonder maakt. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jan van Halst over Zlatan Ibrahimovic: "Hij gaf interview met teamgenoot in container"

Zlatan Ibrahimovic is een iconische voetbalspeler en niet alleen om zijn voetbalkunsten. Ook zijn uitspraken zorgden vaak voor veel ophef, maar ook veel gelach. Binnenkort komt er een film uit over de voetballer en Jan van Halst vertelt graag wat hem zo bijzonder maakt.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jan van Halst over Zlatan Ibrahimovic: "Hij gaf interview met teamgenoot in container" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV