HLF8: ambieert Nielson een carrière als rapper?

HLF8: ambieert Nielson een carrière als rapper?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van HLF8 van dinsdag 26 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

<em>HLF8</em>: ambieert <em>Nielson</em> een carrière als rapper? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van HLF8 van dinsdag 26 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Nielson ambieert nog een andere carrière, namelijk als rapper. Hij vindt het dan ook jammer dat hij niet is doorgebroken in de rap-industrie. Deze geheimen komen we allemaal te weten door het JA/NEE spel. HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
HLF8: ambieert Nielson een carrière als rapper?

Nielson ambieert nog een andere carrière, namelijk als rapper. Hij vindt het dan ook jammer dat hij niet is doorgebroken in de rap-industrie. Deze geheimen komen we allemaal te weten door het JA/NEE spel.

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op HLF8: ambieert Nielson een carrière als rapper? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV