Opsporing Verzocht gemist? Gewapende overvaller laat zich wegjagen door medewerkster in Tilburg

Opsporing Verzocht gemist? Gewapende overvaller laat zich wegjagen door medewerkster in Tilburg

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 26 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 26 oktober terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Gewapende overvaller laat zich wegjagen door medewerkster in <em>Tilburg</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 26 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 26 oktober terugkijken. Op maandag 26 juli slaat de dader toe in een Scapino in Tilburg. Hij stapt de winkel binnen en wanneer de medewerkster vraagt of zij hem kan helpen, trekt hij een wapen. Zodra de medewerkster het op een schreeuwen zet, vertrekt de overvaller in alle haast op een vrouwenfiets met kinderzitje. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Gewapende overvaller laat zich wegjagen door medewerkster in Tilburg

Op maandag 26 juli slaat de dader toe in een Scapino in Tilburg. Hij stapt de winkel binnen en wanneer de medewerkster vraagt of zij hem kan helpen, trekt hij een wapen. Zodra de medewerkster het op een schreeuwen zet, vertrekt de overvaller in alle haast op een vrouwenfiets met kinderzitje.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Gewapende overvaller laat zich wegjagen door medewerkster in Tilburg of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV