Opsporing Verzocht: schietincident op woning compleet in beeld in Nijmegen

Opsporing Verzocht: schietincident op woning compleet in beeld in Nijmegen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 26 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 26 oktober terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: schietincident op woning compleet in beeld in <em>Nijmegen</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 26 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 26 oktober terugkijken. In de nacht van 4 op 5 oktober rond middernacht is er geschoten op de woning aan de Gerrit van Durenstraat. De hele actie staat op beeld doordat er al eerder een auto in brand is gestoken bij het slachtoffer, hij is extra voorzichtig en heeft camera's opgehangen. Er is één keer geschoten waarna de twee verdachten op een scooter weg zijn gereden. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: schietincident op woning compleet in beeld in Nijmegen

In de nacht van 4 op 5 oktober rond middernacht is er geschoten op de woning aan de Gerrit van Durenstraat. De hele actie staat op beeld doordat er al eerder een auto in brand is gestoken bij het slachtoffer, hij is extra voorzichtig en heeft camera's opgehangen. Er is één keer geschoten waarna de twee verdachten op een scooter weg zijn gereden.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: schietincident op woning compleet in beeld in Nijmegen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV