Opsporing Verzocht gemist? nieuwe truc oplichters onthuld

Opsporing Verzocht gemist? nieuwe truc oplichters onthuld

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 26 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 26 oktober terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? nieuwe truc <em>oplichters</em> onthuld Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 26 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 26 oktober terugkijken. Er kan weer een nieuwe truc onthuld worden die criminelen gebruiken om u van uw geld te beroven. De telefoontjes zijn inmiddels achterhaald, maar bij deze nieuwe truc geven de oplichters een naam met het advies om de naam op Google op te zoeken. Vervolgens krijg je zoekresultaten van medewerkers van een bank. Dit zijn echter nog steeds oplichters die een valse naam gebruiken om u te overtuigen van de echtheid van het gesprek. Deze week staan opnieuw verdachten van oplichting op beeld. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? nieuwe truc oplichters onthuld

Er kan weer een nieuwe truc onthuld worden die criminelen gebruiken om u van uw geld te beroven. De telefoontjes zijn inmiddels achterhaald, maar bij deze nieuwe truc geven de oplichters een naam met het advies om de naam op Google op te zoeken. Vervolgens krijg je zoekresultaten van medewerkers van een bank. Dit zijn echter nog steeds oplichters die een valse naam gebruiken om u te overtuigen van de echtheid van het gesprek. Deze week staan opnieuw verdachten van oplichting op beeld.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? nieuwe truc oplichters onthuld of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV