Opsporing Verzocht: klunzige inbrekers verrast door onverwacht sterk rolluik Arnhem

Opsporing Verzocht: klunzige inbrekers verrast door onverwacht sterk rolluik Arnhem

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 26 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 26 oktober terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: klunzige inbrekers verrast door onverwacht sterk rolluik <em>Arnhem</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 26 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 26 oktober terugkijken. Drie daders proberen de Kamera Express in Arnhem te overvallen. Proberen omdat het ze niet erg soepel vergaat. Ze komen met drie man sterk in een Opel Astra aanrijden waarna ze met een tegel de ramen kapotslaan. Het rolluik wil echter niet opengaan waardoor de drie verdachten ook weer snel afdruipen richting de Astra om vervolgens te vluchten zonder buit. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: klunzige inbrekers verrast door onverwacht sterk rolluik Arnhem

Drie daders proberen de Kamera Express in Arnhem te overvallen. Proberen omdat het ze niet erg soepel vergaat. Ze komen met drie man sterk in een Opel Astra aanrijden waarna ze met een tegel de ramen kapotslaan. Het rolluik wil echter niet opengaan waardoor de drie verdachten ook weer snel afdruipen richting de Astra om vervolgens te vluchten zonder buit.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: klunzige inbrekers verrast door onverwacht sterk rolluik Arnhem of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV