Ab Osterhaus in Op1 geïrriteerd over attitude Nederlanders: "We houden ons niet aan maatregelen"

Ab Osterhaus in Op1 geïrriteerd over attitude Nederlanders: "We houden ons niet aan maatregelen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 26 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Ab Osterhaus</em> in <em>Op1</em> geïrriteerd over attitude Nederlanders: &quot;We houden ons niet aan maatregelen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 26 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Het virus grijpt opnieuw snel om zich heen. Hoewel 81% van de bevolking boven de 12 jaar oud gevaccineerd is, is er nog een groot deel niet gevaccineerd. Volgens Ab Osterhaus is dit vooral het geval in bepaalde plaatsen, ook wel achterstandswijken. Osterhaus raakt al snel geïrriteerd wanneer het over de attitude van de Nederlanders gaat: "We houden ons als Nederlanders niet aan de maatregelen." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Ab Osterhaus in Op1 geïrriteerd over attitude Nederlanders: "We houden ons niet aan maatregelen"

Het virus grijpt opnieuw snel om zich heen. Hoewel 81% van de bevolking boven de 12 jaar oud gevaccineerd is, is er nog een groot deel niet gevaccineerd. Volgens Ab Osterhaus is dit vooral het geval in bepaalde plaatsen, ook wel achterstandswijken. Osterhaus raakt al snel geïrriteerd wanneer het over de attitude van de Nederlanders gaat: "We houden ons als Nederlanders niet aan de maatregelen."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ab Osterhaus in Op1 geïrriteerd over attitude Nederlanders: "We houden ons niet aan maatregelen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV