Jinek gemist? Verhitte discussie tussen Ernst Kuipers en Raisa Blommestijn over vaccineren

Jinek gemist? Verhitte discussie tussen Ernst Kuipers en Raisa Blommestijn over vaccineren

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 26 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

7 van de 10 gevaccineerden zijn vóór maatregelen voor ongevaccineerden, een enorm aantal binnen de bevolking. Raisa Blommestijn vindt dit schokkend, zij is van mening dat een deel van de bevolking uitgesloten wordt. Ernst Kuipers wijst haar echter op haar 'sterke woorden'.

<em>Jinek</em> gemist? Verhitte discussie tussen <em>Ernst Kuipers</em> en Raisa Blommestijn over vaccineren Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 26 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. 7 van de 10 gevaccineerden zijn vóór maatregelen voor ongevaccineerden, een enorm aantal binnen de bevolking. Raisa Blommestijn vindt dit schokkend, zij is van mening dat een deel van de bevolking uitgesloten wordt. Ernst Kuipers wijst haar echter op haar 'sterke woorden'. UitsluitenIn een verhitte discussie tussen Ernst Kuipers en Raisa Blommestijn gaat het over maatregelen voor ongevaccineerden. "Dat betekent dat 70% eigenlijk een voorstander is van het uitsluiten van een groep mensen", aldus Blommestijn. "Nu moeten we even voorzichtig doen hé want er worden hele sterke woorden gebruikt", reageert Kuipers. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Verhitte discussie tussen Ernst Kuipers en Raisa Blommestijn over vaccineren

Uitsluiten
In een verhitte discussie tussen Ernst Kuipers en Raisa Blommestijn gaat het over maatregelen voor ongevaccineerden. "Dat betekent dat 70% eigenlijk een voorstander is van het uitsluiten van een groep mensen", aldus Blommestijn. "Nu moeten we even voorzichtig doen hé want er worden hele sterke woorden gebruikt", reageert Kuipers.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Verhitte discussie tussen Ernst Kuipers en Raisa Blommestijn over vaccineren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV